De eerste stap naar permanente fitheid

Een mooi lichaam begint niet met een dieet en / of een lidmaatschap van een sportschool. Het begint in je hoofd. En dat mooie, opmerkzame je vindt dan zijn weg naar buiten voor iedereen om te zien. Het begint met zelfrespect, liefde en begrip dat je geest en je lichaam met elkaar verbonden zijn. De weg naar een betere lichaamsbouw ligt niet door de ene te martelen om de andere te verbeteren, maar wordt geboren uit de vereniging van de twee. Hoe we eruit zien is slechts een projectie van hoe we ons voelen… begin je nu fit en krachtig, mooi en verdienstelijk te voelen. De keuzes die je maakt moeten gemaakt worden uit liefde, liefde en respect voor jezelf en alleen dan zul je echte, blijvende resultaten gaan behalen.

Het is onze houding die moet veranderen, de manier waarop we over onszelf denken. In plaats van een lijst te volgen, zou je moeten beginnen met te vragen waarom zou je dit of dat eten? Wees nieuwsgierig naar wat je in je lichaam stopt, want dat zal het bouwmateriaal zijn voor de nieuwe mooie jij. Tenzij een bepaalde oefening u plezier geeft, mag u het niet doen. Je mag niet doen waar je een hekel aan hebt en positieve resultaten verwachten, tenzij je merkt dat je er uiteindelijk verliefd op wordt.

Om je lichaam vorm te geven, moet je eerst je geest vormen, je lichaam met respect behandelen en alles voorzien wat het nodig heeft, je activiteiten kiezen en wat je aandachtig eet. Om van buiten te veranderen, moet je beginnen met de persoon waarin je bent, geef het je volledige aandacht, zorg en liefde en zie het transformeren.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Huidverzorging: neem vakantie van de feestdagen