Fit worden en blijven als je een relatie hebt

Studies tonen aan dat de meeste mensen aankomen als ze een relatie hebben. Het is niet alleen dat de jacht voorbij is en we hebben al iemand om ons leven mee te delen en we voelen niet de druk om in vorm te blijven, het is ook het feit dat we nu alles wat we doen moeten coördineren met onze wederhelft die we nu hebben deel alles met.

Rekruteer je wederhelft om mee te doen

Werk volgens het principe dat koppels die samen trainen bij elkaar blijven. Het enige dat u nodig heeft, is een beetje planning, waarbij alle partijen op de hoogte zijn van de precieze tijd en het soort training dat u gaat volgen, zodat iedereen er mentaal en fysiek klaar voor is.

Koop een plan en zorg ervoor dat u het altijd kunt zien

Het vinden van een goed programma om te volgen is het halve werk, vasthouden eraan is een andere zaak. Het belangrijkste obstakel is dat we geneigd zijn het plan te vinden, maar het dan de helft van de tijd negeren. Druk alles af en leg het tentoon, kruis het na voltooiing aan en houd je voortgang bij.

Ga akkoord met het menu

Als we een relatie hebben, kunnen we geen diners annuleren of rondkomen met een halve yoghurt en wat zonlicht – het zou niet eerlijk zijn tegenover de persoon met wie je bent. Er wordt dus gekookt en er wordt altijd gegeten.

Maak uw huis fitnessvriendelijk

De beste manier om tussendoortjes te voorkomen, is door frites en snoep (chips en snoep) volledig uit uw huis te verwijderen. Dus als u iets speciaals en niet zo goeds voor u wilt hebben, moet u het huis verlaten en het eerst gaan halen. Je zult er op zijn minst een wandeling van maken en in het beste geval – je wilt niet de moeite nemen om uit te gaan en geen snack te eten. Je kunt een schaal met gewassen en kant-en-klare appels en peren op een tafel zetten voor als je ergens zin in hebt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
4 Hot Indie Fashion Designers