Grijp deze handtips

Niet te veel wassen

Je handen wassen is ongelooflijk belangrijk. Als je goede hygiëne beoefent, kun je waarschijnlijk niet tellen hoe vaak je ze op een dag schoonmaakt. Hoewel goed wassen noodzakelijk is, moet overmatige blootstelling aan water worden vermeden.

Heroverweeg het gebruik van staafzepen

Staafzepen zijn geweldig voor het lichaam, maar als het gaat om het herhaaldelijk wassen van de handen, wilt u misschien een zachtere hand- en lichaamswas overwegen om het werk te doen. Zoek naar een handreiniger die sulfaatvrij is en antioxiderende vitamines en natuurlijke ingrediënten bevat, zoals aloë vera, olijfolie of sheaboter, om je huid het broodnodige vocht te geven.

Houd Moisturizer handig

Handcrème aanbrengen is een must om je handen te verzorgen. Maak het zo gemakkelijk mogelijk, zodat je het nooit vergeet. Bewaar handcrème naast uw gootsteen om de gezonde gewoonte vast te stellen om het direct na het wassen toe te passen.

Bescherming is belangrijk

Blootgestelde handen lopen altijd het risico om droog te worden. Draag tijdens de koudere maanden altijd handschoenen wanneer u naar buiten gaat.

Over bescherming gesproken

Je handen hebben echt de neiging om je leeftijd te laten zien. U wilt er dus voor zorgen door ze niet alleen schoon te maken en te hydrateren, maar ze ook te beschermen met veel zonbescherming.

De nacht is het juiste moment

Elke keer dat u uw huid tijdens het slapen kunt voeden en behandelen, is een pluspunt. Begin een gezonde handverzorging door handcrème aan te brengen voor het slapengaan.

Voordelen van afschilfering

Je handen verzorgen is gemakkelijk. Geef ze een keer per week een snelle peeling. Deze eenvoudige stap helpt de ophoping van dode huidcellen te verwijderen en laat de huid geweldig aanvoelen.

Met deze eenvoudige handverzorgingstips zien uw handen er in een mum van tijd jonger, zachter en gladder uit. Zoals altijd is de gezondste huid altijd de mooiste.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Greta Gerwig’s ‘Little Women’ Will Star Emma Watson