Hoe evenwicht te vinden tussen aflaten en fitness

De sleutel tot een gezond en gelukkig leven ligt in het vinden van balans, niet in het ontzeggen van jezelf de basisgenot van het leven, zoals comfort food en tv. Op voorwaarde dat u dingen in evenwicht kunt brengen met lichaamsbeweging en gezondere voedselkeuzes, kunt en moet u zichzelf verwennen.

Het basisprincipe ervan is bekend, want we hebben het allemaal in ons laten drummen toen we opgroeiden: als je ervoor werkte, kun je het krijgen. Het gaat erom of je het verdient om een ​​uur langer een videogame te spelen of een chocola te eten of niet. En het werkt, als je er eerst voor betaalt.

Voedselverwennerij

Voedselaflaten zijn lastig, omdat je jezelf niet na elke trainingssessie iets lekkers en comfort kunt gunnen, anders annuleer je al je harde werk. Het komt er echt op neer om een ​​eenvoudige formule correct te gebruiken. Als je lichaam het extra voedsel = energie krijgt om in te branden, heeft het geen reden om in je reserves te graven. Het is dus geen goed idee om na elke run een chocolade te drinken, tenzij je meer dan 10K hebt gelopen en een calorisch tekort hebt, zelfs na bijvoorbeeld een marsbar. U kunt uw “betaling” wel in termijnen doen gedurende meerdere trainingssessies.

Tv- en videogames

Dit zijn leuke, vooral series van goede kwaliteit en games van goede kwaliteit, niet iets dat je uit verveling bekijkt en speelt. De tv of games zijn niet het probleem, het constante zitten en nietsdoen. Onze lichamen zijn ontworpen om te werken en zijn het gelukkigst als ze zijn getraind. Dit is inderdaad de situatie van “gebruik het of verlies het”. En de meesten van ons brengen de hele dag veel tijd door met zitten, dus we hebben veel extra activiteit nodig om dat al te compenseren.

Het staat allemaal in de balans

Uiteindelijk raak je gewend aan de dagelijkse oefening en denk je er niet eens twee keer over na. Het wordt net zo normaal als je tanden poetsen; en om eerlijk te zijn zou het net zo goed een deel van je leven moeten zijn om fit te worden en te blijven.

Verdien je speeltijd en je zult je er nooit meer schuldig over voelen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Grijp deze handtips