Hoe u een training gemakkelijker kunt laten aanvoelen

Hoe je je voelt tijdens de training is niet altijd een weerspiegeling van hoe fit je bent. Als je weet hoe je het moet beheren en verschillende mentale trucs kunt gebruiken, zul je je niet alleen beter gaan voelen dan je anders zou doen, je zult beter presteren, meer doen en harder trainen. Fitness zit meestal in je hoofd. Als je eenmaal aan het oefenen bent, zijn er een paar trucs die je kunt gebruiken om het hele proces voor jezelf gemakkelijker te maken:

Denk er niet aan hoe moeilijk het is.

We concentreren ons vaak te veel op hoe moeilijk en uitdagend training is, vergroten het in ons hoofd, terwijl we steeds meer worstelen met de belasting. Hoe meer je denkt dat je het niet aankan, hoe moeilijker het voelt.

Neem jezelf een paar seconden ergens anders mee naartoe.

Als waar je bent minder dan comfortabel is, stel je dan voor waar je nu zou willen zijn en neem jezelf daar in je hoofd. Stel je iets plezierigs voor, iets waar je maar een paar seconden van geniet.

Liggen.

Zeg gewoon tegen jezelf dat je dit nooit meer zult doen of een lange pauze zult nemen … na deze tijd. Het enige wat je nodig hebt, is jezelf hoop te geven dat wat je nu doet een uitdaging kan zijn, maar het zal spoedig, mogelijk permanent, voorbij zijn. Kom dan de volgende dag of de dag erna opdagen.

Train met muziek.

Muziek kan, vanwege het kalmerende effect, leiden tot verminderde spierspanning en efficiëntere oxygenatie. We kunnen niet alleen meer doen en voelen ons later minder uitgeput, maar de oefening zelf voelt ook minder belastend aan.

Probeer gamification.

Als u uw gedachten op een kortetermijndoel houdt, controleert u minder goed hoe u zich voelt. Het is gewoon een simpele heroriëntatie die je helpt vermoeidheid of ander ongemak te vergeten. Als het je doel is om het gewoon achter de rug te hebben en je niets anders hebt om je gedachten mee bezig te houden, zul je uiteindelijk jezelf analyseren en hoe je je om de minuut voelt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Tips om te voorkomen dat uw fiets wordt gestolen