Fed Up Woman Cleaning Oven At Home; Shutterstock ID 300425039

Hoe u uw oven er altijd perfect uit kunt laten zien

De keuken is waarschijnlijk de hoek van het huis die overdag het meeste vuil ophoopt. Het constante komen en gaan van de familie en het koken van de maaltijden zorgen ervoor dat onze werkbladen en apparaten er niet hetzelfde uitzien. Een van de meest voorkomende vet- en vuilophoping is de oven. Zowel van binnen als van buiten heeft dit apparaat een speciale reiniging nodig met specifieke producten die het voedsel dat we er later in doen niet schaden. Er zijn echter niet weinigen die de aandacht op het interieur vestigen en de buitenkant volledig vergeten.

Dit is een ernstige fout, omdat zowel de randen als het glas en de scharnieren veel meer vuil verzamelen dan we ons voorstellen. Behalve dat we onhygiënisch zijn, kunnen we uiteindelijk het voedsel besmetten. Voordat u begint, is het handig om de ramen open te hebben zodat de keuken de geuren van de producten niet opneemt en altijd handschoenen draagt. Aan de andere kant is het belangrijk om te weten welk type oven we hebben. Tegenwoordig zijn er bijvoorbeeld verschillende modellen op de markt, zoals de pyrolytische oven, met een zelfreinigende functie die het werk veel aangenamer maken doordat u tegelijkertijd de meest geschikte kunt selecteren.

Als u op zoek bent naar een grondige reiniging, raden we u aan de ovendeur te verwijderen (als u kunt), omdat het veel gemakkelijker is om alle gaten te bereiken. Plaats het vervolgens op een handdoek of laken om te voorkomen dat het beschadigd raakt. Nu hoeft u alleen het door u geselecteerde product te gebruiken en de instructies te volgen.

Als tip, in dit soort materialen zijn vet- of vingervlekken vrij duurzaam, dus als je wilt voorkomen dat je moet wrijven om ze te verwijderen, probeer ze dan ter plekke schoon te maken. Huismiddeltjes zijn aan de orde van de dag en bij het schoonmaken van huishoudelijke apparaten mogen ze niet ontbreken. Een paar druppels azijn vermengd met water helpen om gemakkelijker vet aan de randen van de deur en het glas te verwijderen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Greta Gerwig’s ‘Little Women’ Will Star Emma Watson