Hoe u uw partner aan boord kunt krijgen met een gezonde levensstijlverandering

Wanneer u besluit om een ​​verbintenis aan te gaan met uw gezondheid en uw partner niet, kan dit uw relatie onder druk zetten. Hier is hoe te handelen.

We hebben allemaal die gelukkige, fitte stellen gezien: ze hakken salade-ingrediënten samen, plaatsen ingewikkelde yoga-partner-poses op Instagram en vergelijken voortdurend hun dagelijkse stappentellingen.

Mijn man en ik zijn niet zo extreem als het gaat om een ​​gezonde levensstijl, maar in veel opzichten worden we positief door elkaar beïnvloed. Als ik hem naar de sportschool zie gaan, heb ik veel minder kans om een ​​training over te slaan. En als ik kies voor een stuk minder pure chocolade als toetje, doet hij dat meestal ook.

Maar wat gebeurt er als de helft van een stel aan een levensveranderende fitnessreis begint en de billen van het andere lid stevig op de bank blijven zitten?

“Onze relatie met voedsel en ons lichaam is zo verweven met de andere gebieden van ons leven, dat het bijna onmogelijk is om grote veranderingen aan te brengen in onze voedings-, fitness- en lichaamsbeeldroutine zonder dat dit bijna elk deel van ons leven beïnvloedt”, zegt Kingsford.

Het is niet ongebruikelijk dat de partner die niet op de groene smoothie-trein stapt, begint met het in twijfel trekken van de relatie en het rouwleven zoals hij of zij dat kende.

Dwing uw nieuwe interesse niet aan uw partner

Kingsford zegt dat het een misvatting is dat een stel dezelfde fysieke activiteiten moet uitoefenen. Integendeel: “Ik heb gezien dat veel stellen totaal verschillende ideeën hebben over wat gezondheid en fitness voor hen persoonlijk betekent, maar ze zijn het er gewoon over eens dat het belangrijk is, dus implementeren ze hun eigen individuele programma’s dienovereenkomstig”, zegt ze. ‘Dit werkt meestal prima. Waar ik de meeste worsteling zie, is wanneer de ene partner fundamenteel gelooft dat gezondheid en fitness een prioriteit is en de andere partner dat niet. Dit is waar ik het meest saboterende en destructieve gedrag zie. ”

Communiceer uw behoeften

Weet dat een compromis de sleutel is

Stel je partner gerust dat het om jou gaat, niet om hen

Vier de kleine overwinningen

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Huidverzorging: neem vakantie van de feestdagen