Hoe u uzelf elke dag kunt laten sporten

Hier is wat magisch sprankelend stof dat je helemaal over jezelf kunt strooien en je meteen energiek en enthousiast voelt om op te staan ​​en eraan te werken, werk alsof er geen morgen is.

Doe het, niet omdat iemand op internet je heeft verteld dat je het zou moeten doen, maar omdat het juist is om te doen, het gezonde is om te doen. Motivatie is niet iets bijzonders dat sommige mensen gewoon bezitten – het is iets dat je elke dag in jezelf cultiveert en promoot. Niemand houdt van pijn, pijn, hel, zelfs een beetje ongemak. En laten we eerlijk zijn, het is heel comfortabel om uren voor de volgende maaltijd behoorlijk voor het scherm te zitten, maar weet je wie er nog meer zo’n levensstijl heeft? Hamsters. En ze hebben een loopwiel dat ze gebruiken.

Het menselijk lichaam is ontworpen om te werken – het is op zijn best als het werkt en het is het gelukkigst als het wordt uitgeoefend. Je geest zal je honderd keer vertellen dat je het niet wilt en het dan ook niet echt nodig hebt. Je eigen hoofd probeert je te belazeren, ja.

Soms hoef je alleen maar te verschijnen. Dat is alles. Je hoeft niet klaar te zijn, de omstandigheden hoeven niet ideaal te zijn (dat zijn ze nooit) en de uitrusting is echt optioneel zolang je een t-shirt en een korte broek hebt. Kom opdagen en doorloop de bewegingen, zelfs als je minuten moet tellen totdat het voorbij is. De gretigheid en de opwinding over wat je soms doet, komt tijdens het proces – zoals eetlust die tijdens een maaltijd ontstaat. Kom opdagen en doe wat je kunt in elk tempo dat je kunt, maar doe het.

Het is normaal dat je het gevoel hebt dat je er niet in bent, alsof je uit vorm bent, alsof alles gewoon verkeerd is. Toch doorloop je de bewegingen – de een na de ander. Je bent daar – wat ga je nog meer doen, instorten en huilen? Je hebt die optie ook, maar wat heeft het voor zin? Kom opdagen en doe het en je zult later nadenken over hoe het pijn doet, als je het gevoel hebt dat het overweldigd wordt door je eigen ontzag en zo. Zodra het klaar is, is het moment dat het voorbij is alles wat je voelt trots … en misschien een beetje pijn hier en daar, maar dat is oké. Je weet dat het goed is omdat je het hebt gedaan.

Gemotiveerd raken is geweldig, opgewonden – fantastisch! Het is echter niet duurzaam. Dus blijf bij “gewoon opdagen”. Je zou toch geen maaltijd missen? Nou, je moet je lichaam net zoveel bewegen als je voedsel nodig hebt. Zonder dat zal je lichaam langzaam beginnen af ​​te breken en zal je kwaliteit van leven uiteindelijk afnemen. Als een piepende deur die je niet echt opmerkt totdat je hem op een dag repareert … en pas als je zonder reden ineenkrimpt terwijl je die deur opent die geen geluid meer maakt, besef je hoeveel het je vroeger dwars zat.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
11 Dresses To Steal The Show