Huidverzorging: neem vakantie van de feestdagen

Gebruik een Cleanser

Reinig uw huid ‘s ochtends en’ s avonds voordat u naar bed gaat. Maak er een routine van, net als tandenpoetsen. Vermijd harde, gewone zepen en kies reinigingsmiddelen die zacht, dermatologisch getest en sulfaatvrij zijn. Kies iets dat geschikt is voor jouw huidtype.

Hydrateer je huid

Je weet hoe belangrijk drinkwater is voor een gezond onderhoud van je lichaam, maar het is ook van vitaal belang voor je huid. Wanneer je huid gehydrateerd is, ziet hij er prachtig uit en heeft een stralende gloed. Een dagcrème is essentieel om de vochtbarrière van je huid te behouden en de huid te voeden. Zoek naar extra voordelen in het product, zoals vitamine A, C en E, dit zijn antioxidanten die celbeschadiging door vrije radicalen voorkomen.

Exfoliëren

Door je gezicht te exfoliëren, kan je huid er binnen enkele minuten gladder en stralender uitzien. Het is belangrijk om minstens één keer per week te schrobben, omdat het helpt om dode huidcellen van het huidoppervlak te verwijderen. Als je jong bent, werpt je lichaam elke twee weken automatisch huid, maar naarmate je ouder wordt, wordt dat proces veranderd en vertraagt ​​het. Afschilfering onthult een gladdere, gezonder uitziende huid.

Het nieuwe jaar is een geweldige tijd om aan een gezonde huidverzorgingsroutine te beginnen en het duurt slechts enkele minuten. Vergeet niet dat de huid delicaat is en dat er voor moet worden gezorgd, dus zoek naar hoogwaardige ingrediënten die resultaten opleveren.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
What To Wear During Fashion Month