Keukens waarin het een genot is om te leven

De keuken is vaak het hart van het huis, een leefruimte met veel bedrijvigheid. Een plek om wakker te worden en te spelen met de zintuigen.

Je houdt min of meer van koken, veel van ons leven speelt zich af in deze ruimte. De trend is dat deze kamer in huis in veel gevallen zelfs in de woonkamer terrein wint en daarom komt het steeds vaker voor dat beide delen van de woning direct met elkaar zijn verbonden of zelfs in elkaar zijn geïntegreerd.

Interieur in de keuken

De rechte en eenvoudige lijnen, gecombineerd met het microcement, creëren een moderne omgeving, maar eentje die je uitnodigt om de tafelbladen te verlengen. Het interieurontwerp wordt aangevuld met meubels geïntegreerd in matte tinten, die een materiaal ademen dat zo nobel is als hout.

Een keuken moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel. Er is dus geen gebrek aan opslagruimte, zowel voor het keukengerei als voor het keukengerei en de accessoires en een afneembare pantry om van elke centimeter te profiteren en gemakkelijk toegang te hebben.

Hout in de keuken?

Ja, tegen het bos! In elk deel van het huis. Zelfs in de keuken of in de badkamer (daar praten we nog een dag over). Het is waar dat hout problemen kan veroorzaken in vochtige ruimtes zoals de keuken, maar technologie biedt ons behandeld hout dat de dagelijkse drukte van een keuken perfect kan weerstaan.

Als je wilt ontsnappen aan die keukens die op laboratoria lijken: aseptisch, koud en levenloos, dan is hout je bondgenoot. Omdat er geen materiaal zo warm en gezellig is als dit. Eindelijk een ontmoetingspunt tussen modern en traditioneel

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Wetenschappers hebben berekend hoeveel langer je kunt leven met een gezonde levensstijl