Minimalisme op het strand

Nu de kou van de herfst al op praktisch het hele schiereiland is gevestigd, stellen we vandaag een virtuele reis voor naar de warme kusten van de andere kant van de wereld. Specifiek richting een van de meest modieuze bestemmingen, Byron Bay.

We sluipen dit minimalistische huis binnen, een van die huizen waar de stelregel “less is more” logischer is dan ooit. Een duidelijk voorbeeld dat meer hebben niet beter is, dat u met geselecteerde, functionele en kwaliteitsvolle stukken een interieur kunt ontwerpen dat rijk is aan nuances.

Als minder meer is

We beginnen het bezoek aan het buitenland, bij 22ºC, wat nu moet gebeuren in dit Australische paradijs. Op de veranda, in de schaduw van de palmbomen, comfortabele buitenstoelen en naast het zwembad een paar stoelen met zitje waar je heerlijk kunt genieten van je favoriete frisdrank. Meubels in witte en fijne lijnen in beide ruimtes.

Vlekkeloos wit

Binnenin wordt ongerept wit onderbroken door de kleuren van het textiel dat we vinden in kussens, gordijnen en andere stukken textiel. Hout krijgt een bepaalde prominentie, vooral in de zichtbare balken en de vloeren die een natuurlijk extraatje geven en warmte in de atmosfeer genereren. De exclusieve marmeren bekleding wordt herhaald in verschillende kamers zoals de woonkamer en gang, evenals de koperen accenten die we ook zien in stukken in de badkamer en eetkamer.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Why Organic Fashion Is All The Rage Again