Morning Beauty-gewoonten om elke dag te beginnen

Ik geef toe dat ik geen ochtendmens ben. Ik wou dat ik was omdat, zoals de meesten van ons, mijn dag vroeg begint. Ik heb er nooit van genoten om wakker te worden door het geluid van een wekker. Ik hoor vaak het wekgeluid van mijn persoonlijke smartphone als beltoon van iemand, en het maakt niet uit op welk moment van de dag het rillingen veroorzaakt.

Morning Beauty Gewoonten

De belangrijkste maaltijd van de dag

Als eerste: ontbijt. Leg die zoete ontbijtgranen, met ahornsiroop doordrenkte pannenkoeken en met chocolade bedekte donuts meteen neer. Ons lichaam moet op de juiste manier worden gevoed om onze dag goed te beginnen, en proteïne is de belangrijkste brandstof die we nodig hebben.

Word wakker met een kopje thee

Ik ben altijd een koffieliefhebber in de ochtend geweest. Maar vanwege de koffieademhaling is het tijd om iets te veranderen. En groene thee is het antwoord. Het helpt je niet alleen om wakker te worden, maar de antioxidanten helpen ook schade door vrije radicalen te bestrijden. Onthoud dat vrije radicalen een belangrijke boosdoener zijn als het gaat om veroudering, en antioxidanten kunnen bijdragen aan gezond ouder worden.

Over antioxidanten gesproken

Wat we op ons lichaam doen, is net zo belangrijk voor wat we erin stoppen. Breng dus regelmatig antioxidantrijke huidverzorgingsproducten aan. Ook helpen vitamine C en E om schade door vrije radicalen te voorkomen. Vrije radicalen zijn overal te vinden: in de vervuiling waaraan we elke dag worden blootgesteld en in veel van de voedingsmiddelen die we consumeren.

H2O is de juiste keuze

Je weet hoe belangrijk water is en houdt je lichaam gehydrateerd, maar wist je dat ‘s morgens water drinken super belangrijk is? Voor elk uur dat u profiteert van uw schoonheidsslaapje, is het een uur dat uw lichaam geen water krijgt.

Oefen in de ochtend voor een rustgevende PM

Als u zich kunt committeren aan een kleine ochtendtraining, profiteert u van de voordelen voor het slapengaan. Maak wat tijd vrij voor een stevige ochtendwandeling, een duik voor het werk of zelfs een paar baantjes in je buurt op de fiets. Oefenen in de ochtend kan u helpen een betere nachtrust te krijgen. En onthoud, het wordt niet voor niets schoonheidsslaap genoemd.

Begin elke dag met het volgen van deze schoonheidsgewoonten in de ochtend en je zult van de ochtend gaan houden. Het verzorgen van je lichaam en je huid is belangrijk. Onthoud dat het gezondste lichaam en de gezondste huid altijd het mooiste zijn.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Wetenschappers hebben berekend hoeveel langer je kunt leven met een gezonde levensstijl