Stijlen om een formele tafel te versieren

De manier waarop we een tafel versieren en aankleden kan een verschil maken tijdens het diner of de lunch. Als we iets speciaals willen vieren, om uw gasten te verrassen of voor een specifiek evenement, een familiebijeenkomst, jubileum, etc. Er gaat niets boven het decoreren van onze tafel op een andere manier dan normaal om de aandacht van onze gasten te trekken en een onderscheidende sfeer te creëren.

In deze post brengen we je enkele inspirerende ideeën om je tafel aan te kleden voor die gelegenheden wanneer je iets speciaals wilt vieren, uiteindelijk verzamelen we alle sleutels die je in gedachten moet houden.

Wit en goud

In dit geval wedden we op wit en goud in het bestek met enkele zeer elegante en minimalistische linnen servetten met geometrische motieven ook in deze toon. Het midden van de tafel wordt voorgezeten door een compositie van kaarsen in verschillende hoogtes, ook in wit. Elegant en subtiel in gelijke delen.

Rustiek en gezellig

In dit tweede voorbeeld is een kleurrijkere en levendigere compositie met herfst- en natuurlijke elementen gecreëerd. Naast de aan de zijkant gecreëerde decoratie met vazen ​​en verschillende glazen vazen, valt de tafel op door de manier waarop hij is gekleed in rode stoffen servetten en linnen placemats in natuurlijke tinten.

Geometrische liefhebbers

Liefhebbers van geometrische vormen zullen een ontwerp niet kunnen weerstaan ​​met eenvoudige maar tegelijkertijd leuke patronen gemaakt van gerecycled katoen. In dit geval bestaat het kleurenpalet uit curry en petrolblauw, dat ook perfect combineert met het natuurlijke hout van de tafel of houten tafels waar we de centrale maaltijd kunnen presenteren.

De beste bondgenoot voor uw tafel

Alle servetten en tafelkleden zijn de beste bondgenoot om een ​​tafel elegant of formeel aan te kleden.

Sleutels om uw tafel met succes te versieren

Je ziet dat je met heel weinig een opvallende en opvallende impact kunt creëren. Net als in deze voorbeelden kunnen we vertrouwen op de belangrijkste elementen om elke avond voortreffelijk te maken. We verzamelen enkele sleutels om in gedachten te houden bij het versieren van uw tafel:

Tafellinnen: gebruik een neutrale basiskleur om de andere stukken op te plaatsen. Soms is het beter om placemats te gebruiken en het plaatmateriaal zelf als een ander element van de decoratie te gebruiken.

Stoffen servetten kunnen uw grote bondgenoot zijn: een kleurrijke samenstelling van textiel maakt het verschil bij het aankleden van uw tafel. Haal het meeste uit deze bron!

Natuurlijke elementen: vul de decoratie van uw tafel aan met een natuurlijk tintje. Enkele takjes, ananas, een vaas met aromatische kruiden (die zelfs bij een gerecht kan worden gebruikt), wat seizoensfruit dat later als toetje zal worden gebruikt … Verbeelding aan de macht

Decoratieve accessoires: gebruik kaarsen of vazen ​​om een ​​harmonieuze compositie te creëren die overeenkomt met de kleuren van uw compositie, maar pas op dat u niet overbelast. Dit type decoratie, hoewel op het eerste gezicht erg mooi, kan vervelend zijn als het gaat om het op tafel zetten van gerechten.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Oplossingen om een stralende huid te bereiken