Tips om te voorkomen dat uw fiets wordt gestolen

De sterke stijging van de verkoop van fietsen betekent ook dat er meer voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen om diefstal te voorkomen, vooral in de zomer

1.- Bewaar het aankoopbewijs en maak foto’s, deze kunnen ontbreken.

Je hebt net een nieuwe fiets gekocht en je gaat ervan genieten … wacht even. Het is belangrijk om het ticket te bewaren voor het geval u ooit uw eigendom moet claimen. Om dit te doen, is het het beste om een ​​foto van het kaartje zelf te maken, aangezien de inkt erop in de loop van de jaren kan vervagen. Die foto moet naar een map op je harde schijf gaan met een heleboel foto’s van de nieuwe fiets of tweedehands elektrische fiets waarin je zelf opduikt, ze zullen je helpen bij diefstal te laten zien dat deze fiets van jou is.

2. – Een goed slot.

Het lijkt een waarheid, maar dat is het niet. Niet alle hangsloten werken, en in feite is het voldoende om een ​​winkel rond te lopen om te zien hoe hun prijs varieert van ‘drie voor tien euro’ tot die van bijna honderd euro voor de beste. Velen dragen een weegschaal die hun veiligheid aangeeft. In degenen die 1/10 zetten, kunnen ze in een minuut worden gesneden met een tang. Degenen die 5/10 aangeven, kosten iets meer om dat te doen, maar ze kunnen uiteindelijk toegeven en, natuurlijk, 9/10 lijken onfeilbaar, maar ze wegen die van hen. We moeten er een kiezen op basis van het gebruik en het type fiets.

3.- Bind het op een goede plaats vast

De gemeente, altijd zo voorzichtig om naar believen fietspaden aan te leggen, zet niet genoeg punten om de fietsen aan de ketting te hangen, deze worden weinig of niet bewaakt -en in de zon- en hebben geen goede steunen voor de sloten. Ze zijn weinig meer dan een stalen buis, en als we de fiets aan een lantaarnpaal of een boom binden, kan hij zelfs worden teruggetrokken of een boete krijgen van de gemeentepolitie, net als in de Europese steden die de fiets het meest gebruiken. onze steden willen op elkaar lijken!

4.- Laten we het moeilijk maken

Je moet de fiets met rust laten, we hebben een hangslot en we hebben er een plekje op een van de juiste plekken voor gevonden … maar het is niet genoeg. Het belangrijkste is dat dieven ons stuk weggooien in de wetenschap dat de eigenaar de beveiliging zeer serieus neemt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
What To Wear During Fashion Month