Tips voor het aankleden van het bed in de zomer

April is een maand van contrasten, maar het mooie weer staat al op de loer en het is tijd om onze slaapkamer aan te passen aan de nachten met mildere temperaturen en die binnenkort plaats zullen maken voor de hete zomeravonden.

Sleutels om de slaapkamer in de zomer te versieren

Geef je slaapkamer een groene touch. Onze aanbeveling is om het te doen inclusief een natuurlijke plant, je kunt het doen zoals je wilt. Het goede aan planten is dat ze natuurlijke frisheid in het milieu brengen en de luchtvochtigheid helpen reguleren.

Als u geen planten in uw slaapkamer wilt plaatsen, kunt u deze kleur (groen) toevoegen via andere decoratieve elementen zoals lakens of een kussen.

Kleed het bed aan voor de gelegenheid, gebruik licht beddengoed en zomerse spreien, dit type spreien zijn speciaal ontworpen voor deze tijd van het jaar, waardoor het de meest comfortabele optie is. Gebruik daarentegen sets lakens in dezelfde reeks frisse en lichte kleuren die we eerder noemden om die meer verfrissende sfeer te bereiken. Zorg er bovenal voor dat het textiel dat je gebruikt voor je bed ademend is voor een goede ventilatie.

Gebruik tijdens de heetste tijden geen textiel voor decoratie. Tapijten zijn een geweldige optie voor koudere tijden, maar bewaar ze in de zomer of vervang ze door tapijten gemaakt van natuurlijke stoffen. Langharige dekens zijn ook niet op hun plaats, hoe decoratief ze ook aan de voet van uw bed kunnen zijn.

Net zoals een dik gordijn zorgt voor een meer comfortabele en warme toets, geven de zachte en fijne stoffen die extra frisheid door die we nodig hebben in de hete maanden. Verbeter in de lente en zomer de helderheid van uw slaapkamer met lichte gordijnen of neutrale tinten (wit, ecru, lichtgrijs …) of met natuurlijke prints en fijne stoffen die licht doorlaten.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
11 Dresses To Steal The Show