Trends voor wanddecoratie

mogelijke sitemeubilair, maak je geen zorgen, er zijn nog hoeken om aan te passen.

We praten over de muren. Hoewel we niet veel aandacht besteden aan de decoratie, zijn ze het essentiële onderdeel van een kamer die persoonlijkheid geeft en het eerste dat we zien zodra we binnenkomen en ze staan ​​altijd in het middelpunt van de belangstelling.

En hoe kan het ook anders, van habissimo sturen ze ons de sleutels om de muren te versieren met de laatste trends die je op de markt kunt vinden. Wil je weten welke het zijn? Blijf dit bericht lezen.

Afdrukken

De eerste stop is gemaakt in een van de meest geavanceerde trends, die ons huis beetje bij beetje is binnengedrongen totdat het praktisch essentieel wordt om er een te hebben.

De folies zijn niet alleen vrij veelzijdig, maar ook goedkoop te verkrijgen en zeer aanpasbaar. Er zijn veel modellen, we zouden onvoorstelbaar kunnen zeggen en ze kunnen op zo uiteenlopende manieren worden gemengd dat ze magische en unieke omgevingen in een huis kunnen creëren.

Deze zomer kunnen we wedden op een wanddecoratie met vellen van natuurlijke en bloemmotieven om het huis een beetje op te frissen en het gevoel te hebben midden in de natuur te zijn zonder naar buiten te gaan.

Uithangborden

Een andere “must have” die thuis niet mag ontbreken zijn de borden aan de muur. Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos en het resultaat: aangenaam verrassend.

Het ideaal is om dit type wanddecoratie in kamers te plaatsen om de boodschap van het bord of in badkamers en keukens te kunnen personaliseren om ons extra aan te moedigen met een zin of woord waar we van houden.

Iets dat we elke dag met plezier zullen lezen.

Achtergronden

De achtergronden zijn meer dan ooit in de mode om een ​​huis in te richten en we zouden niet minder worden. De mogelijkheden die dit type decoratie biedt aan de muur zijn eindeloos en we kunnen wedden op de texturen, vormen of kleuren die het beste bij ons passen, afhankelijk van de kamer.

We wilden de laatste tijd een van de meest bekeken trends in huizen laten zien die vegen: de moedervlekken, iets opvallender maar dat zal door geen enkele bezoeker onopgemerkt blijven en je zult er steeds meer van gaan genieten. Wij verzekeren u!

Retro schilderijen

Eindelijk iets tijdloos. Het gaat niet uit de mode, maar het is modieuzer dan ooit. We praten over wanddecoratie met retro schilderijen. Maar nu is de trend om alleen het frame te laten, hen te vergezellen met een blad of bloemmotief en dat is alles.

We doen er alles aan om het volledig leeg te laten, alleen het frame en er een paar aan dezelfde muur toe te voegen, van verschillende maten, kleuren, vormen en veroudering, om een ​​mooi contrast tussen ze allemaal te creëren.

Het belangrijkste: dat het een natuurlijk verouderde look heeft en dat sommige van hen de neiging hebben om goud te hebben, de kleur die het beste bij elke muur past.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

More Stories
Bewezen stappen om poriën er kleiner uit te laten zien